In speranta de a fi pe intelesul tuturor posibililor clienti, am creat un tutorial pentru a fi cat mai bine inteles modul de comandare a produselor de pe site-ul nostru. Va multumim ca ati ales magazinul nostru online si nu ezitati sa ne contactati folosind datele din pagina de Contact, pentru orice fel de probleme, neclaritati sau sugestii.

1. Se navigheaza catre pagina buchetului dorit.

2. Se apasa butonul ADAUGA IN COS.

(! ! ! ATENTIE - sistemul securizat 2Checkout de plata & securitate a datelor dvs., permite efectuarea platii prin card bancar doar in browserele de internet: Google Chrome sau Mozilla Firefox)

3. Va aparea continutul cosului de cumparaturi. Daca doriti finalizarea comandenzii dvs. apasati butonul PLATESTE COMANDA. In cazul in care doriti sa continuati cumparaturile si sa adaugati noi produse, apasati butonul CONTINUA CUMPARATURILE.  


4. Se va deschide formularul de comanda cu informatiile necesare efectuarii livarii. In cazul in care detineti deja un cont va rugam sa introduceti datele dvs. (e-mail-ul si parola dvs.) in sectiunea de sus: AUTENTIFICARE. In cazul in care doriti sa efectuati o comanda rapid ca utilizator neinregistrat, va rugam sa completati integral si cu atentie restul campurilor. 

5 Dupa apasarea butonului PLATESTE COMANDA, aveti posibilitatea sa va inregistrati ca utilizator doar cu mail-ul dvs si o parola ( prin crearea unui cont veti putea face cumparaturile mai rapid, veti fi la curent cu statusurile comenzilor dvs. si veti tine o evidenta mai buna a comenzilor efectuate) SAU puteti efectua comanda rapid ca utilizator neinregistrat.

6. Dupa aceasta veti fi trimis catre formularul de finalizare a comenzii unde veti putea vedea continutul cosului si totalul. Aici aveti de completat toate campurile iar apoi apasati butonul CONFIRMA COMANDA.


7. Imediat ce ati apasat butonul CONFIRMA COMANDA, va va aparea un mesaj. Nu inchideti browserul in tot acest timp !

8. De aici veti fi directionat catre pagina prin care sunteti anuntat ca comanda dvs a fost finalizata cu succes. Nu va ramane decat sa va delogati si apoi sa verificati e-mailul cu care v-ati inregistrat pentru a lua datele necesare efectuarii platii.

9. Cand veti deschide e-mailul primit de noi, catre sfarsitul facturii proforme, veti observa datele cu care puteti achita comanda.

10. In cazul in care platiti prin PayPal sau cu cardul, dupa pasul 6 veti fi directionat catre o pagina securizata unde va trebui sa confirmati achitarea comenzii si sa introduceti datele necesare platii.  Foarte important sistemul nostru de plata cu cardul accepta din motive de siguranta datelor, doar browserele de internet Google Chrome sau Mozilla Firefox. (* In cazul in care plata nu s-a putut efectua prin intermediul cardului, va rugam sa ne contactati telefonic pentru a gasi cea mai buna solutie pentru dvs.)

Acesta este tot. Foarte simplu, nu? Daca aveti nelamuriri sau intrebari, va rugam sa ne contactati folosind datele din pagina de Contact.